Trainer-van-het-jaar 2013/2014 !

Trainer-van-het-jaar 2013/2014 !

Vandaag ben ik door de Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA) uitgeroepen tot trainer-van-het-jaar 2013/2014. Het is bijzonder, leuk en ook wat onwennig om even zo in de spotlights te staan. Ik heb nog nooit zoveel mooie complimenten mogen ontvangen. Twitter, facebook, linkedin, sms-jes… Dank! Ik ben er verlegen van. En ook wel trots.

Enkele citaten uit het jury-rapport:

 • Jitske voegt als antropoloog elementen toe die in de wereld van trainers nog onbekend zijn. Met name haar werk op het gebied van Deep Democracy biedt trainers een extra palet aan interventie mogelijkheden die tot nu toe nog onbekend waren.
 • Jitske heeft een internationaal netwerk. Ze weet op onnavolgbare manier culturen met elkaar te verbinden en gaat daarbij over de grenzen van wat de gemiddelde trainer te bieden heeft: cabaret, zang, optimale interactie van haar publiek met elkaar, interculturele saamhorigheid, om er maar een paar te noemen.
 • Wat inhoudelijk sterk bijdraagt aan de grondhouding van trainers is haar thema ‘inclusie’. De minderheid krijgt in haar werk een stem en dat is voor alle disciplines in het trainersvak (van individuele leerdoelen tot en met teamcoaching) van cruciaal belang. 

 

Reclame blokje:

 

Tot slot: een mens is niet los verkrijgbaar. Ik dus ook niet. Ik heb de afgelopen jaren van zo ontzettend veel mensen zo ontzettend veel geleerd. Van collega’s, leraren, deelnemers, klanten, mijn vriend en kinderen, ouders, vrienden…. dank! Ik verheug me op nog vele leerzame jaren samen.

 

Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. Bert Kramer
  op 27 november 2013 at 00:33

  Lieve Jits
  Je hebt het verdiend met hard, slim en onverzettelijk werken en compassie. Ik draag trots vanaf heden de titel ‘VV’ (vader van…) van harte gefeliciteerd ’n lieve groet mede van Jose, Bert de VV

 2. Danielle Braun
  op 27 november 2013 at 06:31

  Zó verdiend. Enjoy! Danielle

 3. Guido van de Wiel
  op 27 november 2013 at 08:35

  Goed hoor!! Deze prijs is je VAN HARTE gegund!!!! Lieve groet, Guido

 4. Trudy Aanraad
  op 27 november 2013 at 09:12

  Van harte gefeliciteerd. Als je trainingen net zo goed zijn als de workshop die ik heb mogen meemaken, heb je terecht gewonnen.

 5. Bibi Linssen
  op 27 november 2013 at 09:14

  Wat ontzettend leuk en verdiend! Gefeliciteerd!! Bibi

 6. Marga Hop
  op 27 november 2013 at 09:35

  Van harte gefeliciteerd Jitske! Wat fijn voor jou, die erkenning. Ik ben er nu extra trots op dat ik de opleiding corporate antropologie bij jou en Danielle mag volgen. Tot in februari.

 7. Betty van Engelen
  op 27 november 2013 at 09:42

  Ha Jitske, Ik had ook op jou gestemd, maar was een paar dagen te laat! Gelukkig waren er genoeg anderen, die het met me eens waren. Ik had voor het eerst gelijk iemand in mijn hoofd toen de oproep kwam: je bent een kanjer! en mooi de eerste reactie van de VV… Tot snel hopelijk, of via DD of via de foto’s ….
  Liefs Betty

 8. Michiel Theunissen
  op 27 november 2013 at 12:20

  Van harte gefeliciteerd Jitske!! Ik heb je leren kennen als een ongelooflijk leergierig, creatief en energiek mens in mijn tijd bij de Boertiengroep. Die lijn heb je doorgezet en zie wat er van komt. Van harte!!
  Groet, Michiel Theunissen

 9. John Serkei
  op 27 november 2013 at 15:00

  van harte gefeliciteerd !

 10. Anna B. Kanneworff
  op 27 november 2013 at 15:12

  Jitske, fantastisch, geniet van je welverdiende roem!

 11. Ton
  op 28 november 2013 at 23:36

  Dag Jitske,

  Zat ik jaren geleden niet met jou in een restaurant jouw twijfels of je het moest gaan, ‘dat zelfstandigen-bestaan’ , te bespreken? Volgens mij heb ik je toen gezegd: ‘doen!’. Enne…. met de wijsheid (en jouw prijs) van nu wellicht het beste advies dat ik ooit heb gegeven in mijn adviesbestaan. Onbetaald nota bene. Achteraf gezien had ik een soort royalty’s op jouw succes moeten bedingen, dan kon ik nu stil leven.
  Maar ik kan voorgaande ook kernachtig samenvatten. Enorm gefeliciteerd. Je hebt het dubbel en dwars verdiend. Kwaliteit, integriteit en authenticiteit loont, da’s maar weer eens aangetoond.

  T.B. te N.

 12. Wietske
  op 29 november 2013 at 11:27

  Wauw! Wat een mooie woorden. Gefeliciteerd!

 13. Miranda vanbrabant
  op 4 december 2013 at 10:26

  Wauw super gefeliciteerd!!! Miranda Vanbrabant.

 14. Sonia Sjollema
  op 5 december 2013 at 13:38

  Van harte! Zeker verdiend en een prachtige bevestiging wat anderen al wisten.

 15. Roel Bonten
  op 8 januari 2014 at 21:02

  Hé die Jitske,

  superzzz: van harte verdiend & gefeliciteerd!


 16. […] klopt niet meer met onze doelen en mensen’. Jitske is een geweldig inspirerende spreekster en is Trainer-van-het-jaar 2013/2014! waar ik haar van harte mee […]

 17. Antonio Peralta
  op 13 juni 2016 at 08:39

  Beste Jietske als antropoloog en de ander zijn wil ik jou felicitren en aanmoedigd om door te gaan voor de goede van alle vreemd dat komt.
  Ik doe mijn best om een plek te vinden in de Nederlandse constellatie van sociale verhoudingen
  Docent Nt2 en Antropoloog Antonio Peralta MA

  • Jitske Kramer
   op 19 oktober 2016 at 00:05

   Beste Antonia, dank voor je mooie woorden. En heel veel succes met het vinden van je weg in Nederland.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *