Wow! Wat een verschil. Een nieuw ideeenboekje!

Mijn nieuwe ideeenboekje is vanaf nu te koop!

Afgelopen dinsdag heb ik dit 100 pagina’s tellende boekje, dat met beelden en weinig woorden de lezer uitdaagt meer te maken van het verschil, gepresenteerd. En nu dus voor € 7,75 voor iedereen beschikbaar: ja, die wil ik graag hebben!

Een heerlijk ideeenboekje om je te laten inspireren, gesprekken in gang te zetten, world cafe’s mee te houden, trainingen mee te geven.

Informatie over: Wow! Wat een verschil.

Dit is een veelzijdig boek vol inspiratie over verschillen. Met ingrediënten om de creatieve spanning tussen tegenstellingen te hanteren. Praktische theorieën uitgelegd in maximaal 175 woorden.

Diversiteit gaat over verschillen en overeenkomsten. Over het inzetten van ieders uniekheid. Over kijken vanuit een opvallend perspectief. Zonder automatische piloot. Nieuwsgierigheid. Lef om van de gebaande paden af te wijken. Een kwestie van mentaliteit. Het gewone uitdagen. Vragen stellen. Elke dag. Openstellen. Exploreren. Creëren.

Om het veilig te maken om anders te mogen en kunnen zijn. Om te genieten van elkaars verschillen. En deze te benutten. Inclusiviteit. En/en.

ISBN: 978-90-814494-0-3

Omslag en illustraties: ontwerpburo suggestie & illusie

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Angele van de Ven
  op 26 april 2012 at 17:35

  Hey Jits, ziet er aantrekkelijk uit! Proficiat! Ik heb ‘m meteen besteld, dan kan -ie nog net mee in de tas naar Griekenland. : )

 2. Aad
  op 26 april 2012 at 19:45

  Gelijk besteld. Ieder mens is uniek, ieder mens is “anders”. Zo hoort het en zo is het. Dat is het mooiste van de samenleving. Nu moeten we er nog van leren genieten en leren er gebruik van te maken. Ik kan bijna niet wachten tot hij er is.

 3. Han Nichting
  op 27 april 2012 at 19:39

  Hoi Jitske, was een mooie bijeenkomst rondom de presentatie van Wow. Goed idee om al die ‘theorietjes’ samen te brengen in 175 woorden. Inhoudelijk ook aantrekkelijk en dat geldt ook voor de fraaie vormgeving. Je slaagde er ook in om veel verschil aan de (world cafe) tafel te brengen. Practice what you preach!!
  Dank, Han Nichting


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *